Abinoinnin asiantuntija

Lukiovaatteet ja koulun merch

Oma verkkokauppa koululle

Abien lisäksi tarjoamme palvelumme käyttöön myös koulunne muiden tarpeiden täyttämiseksi.

Koulun omat "merch" -tuotteet, eli mm. kangaskassit, hupparit, t-paidat tai vaikkapa kahvikuppien tilaaminen onnistuu kauttamme vaivattomasti. 

Täysiverinen verkkokauppapalvelumme helpottaa tilausten tekemistä merkittävästi kun koululla ei tarvitse miettiä tilausten ja rahojen keräämiseen liittyviä haasteita, vaan jokainen tilaaja voi hoitaa ostoksensa kätevästi koulun omasta verkkokaupasta itselleen parhaaseen aikaan ja valitsemallaan maksutavalla! Verkkokaupan tuotteille teemme laadukkaat tuotekuvat, eli vedokset, joten ostajat näkevät jo tilausvaiheessa minkä näköistä tuotetta he ovat ostamassa.

Sovimme koulun kanssa yhdessä verkkokauppaan myyntiin laitettavat tuotteet ja tilausikkunan jonka puitteissa tuotteiden tilaaminen on mahdollista ja kun tilausikkuna umpeutuu, ryhdymme valmistamaan tuotteita ja toimitamme ne sovitusti koululle. Tilaajilla on myös mahdollisuus tilata tuotteet lisämaksusta postitettuna itse haluamallaan tavalla, joten verkkokauppaa voi markkinoida myös muille kuin ainoastaan koulussa fyysisesti vieraileville henkilöille (alumnit, isovanhemmat ja tuttavat, muut sidosryhmät)!

Verkkokaupan pystyttäminen ja ylläpito on asiakkaillemme maksuton lisäpalvelu.

Kysy lisää palvelukokonaisuudesta ottamalla meihin yhteyttä niin sovitaan asioista tarkemmin kanssanne!