Abinoinnin asiantuntija

Avoimet työpaikat

HAEMME ABITUOTTEIDEN MYYJÄÄ

Etsimme aktiivista ja motivoitunutta henkilöä liittymään tiimiimme abituotteiden myyjänä! Hakemamme henkilö on käynyt päivälukion ja ollut mahdollisesti mukana opiskelijakunnan hallituksessa tai muulla tavoin osallistunut opiskelijakunnan toimintaan. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa tehtävistä suoriutumista.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, esiintymisestä nauttiva positiivinen luonne joka ei häkelly erikoisimpienkaan kysymysten äärellä. Asiakkaitamme ovat lukion kakkoset ja abiturientit. Tyypillisesti olet työssäsi tekemisissä opiskelijakunnan hallituksen jäsenien, abitoimikunnan jäsenien, vaatevastaavien jne. henkilöiden kanssa.

Työnkuvaan kuuluu oikeiden yhteyshenkilöiden etsiminen ja kontaktointi puhelimitse ja WhatsAppin välityksellä. Työhön kuuluu tapaamisten sopiminen ja esittelytapaamisten järjestäminen etänä tai kouluilla paikan päällä. Työtä voidaan suorittaa osin etätyönä, osin toimistollamme Vantaan Koivuvaarassa sekä osin ”tien päällä” suurimmissa lukioissa.

Työsuhde on osa-aikainen ja kestää ajalla 1.1.-30.4. Työajat pyritään sovittamaan muun arkesi aikataulut huomioiden!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kohtaamaan skarppeja lukiolaisia ja tekemään yhteistyötä nuorten kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä myynti- ja asiakaspalvelutaidoissasi sekä työskennellä rennossa ja kannustavassa työympäristössä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään abituotteiden myyjänä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@habitura.fi. Liitä hakemukseen CV:si ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään.

Hakuaika päättyy 30.10. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella osoitteesta info@habitura.fi tai puhelimitse 045 279 5775 / Jonas. Odotamme innolla hakemustasi!