Abinoinnin asiantuntija

Abiristeilyt

Habitura tekee abiristeilyjen osalta yhteistyötä Abijuhlat Oy:n kanssa. Abijuhlat järjestää abirisset Baltic Princessillä Turusta ja laivat on varattu VAIN abeille. Muita matkustajia laivalle ei siis oteta, joten todellakin, tämä jos jokin on aito abirisse!

Mikäli päädytte valitsemaan bilepaikaksenne tämän abirissen, saatte Habituran huppariasiakkaana risselle Habituran VIP -passit, joiden ansiosta saatte rissellä sellaisia etuja, joita muille matkustajille ei ole tarjolla!

Rissestä kertoo tietenkin parhaiten järjestävä taho itse, joten siirränkin nyt puheenvuoron aiheesta heille:

Abijuhlien ABIRISSE 2022 -vuoden paras vuorokausi

Abijuhlien rissetiimi koostuu ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus abeille suunnatuista risteilyistä. Tiimimme vahvistuksena ovat nuoret, jotka ovat vastikään olleet abeja tai tulevat niitä pian olemaan. Tämä kokoonpano takaa, että meillä on ymmärrys siitä, mitä abit risteilyltään haluavat ja toivovat.

Kuuntelemme herkällä korvalla toiveitanne ja monet lukiot mm. kokevat haasteellisena kuljetukset satamaan ja takaisin. Siksi olemmekin suunnitelleet muutamia valmiita bussireittejä satamaan -
tämän palvelun tarjoaa vain Abijuhlat!

Ymmärrämme myös, että hinnallakin on oma merkityksensä. Siksi olemme puristaneet abirissen hinnan todella edulliseksi silti mistään tinkimättä. Olemme luoneet teitä ajatellen myös merkittävät edut: lukion yhteyshenkilö saa itselleen ilmaisen matkan, ja jokaisesta yli 30. matkustajasta lukionne saa yhden ilmaisen matkan.

Tiedämme, kuinka tärkeää abeille on yhdessäolo lukiotaipaleen viimeisillä metreillä ja siksi hintaamme sisältyy lukioittain oma yhteinen illallinen sekä runsas meriaamiainen. Illallinen sisältää abibuffetin juomineen.

Kokemuksesta tiedämme, että tärkeää on myös se, ettei laivalla ole muita matkustajia.
Laiva on todellakin vain ABEILLE – tämä taas mahdollistaa juuri abeille suunnatun ohjelmatarjonnan ja viihteen huippuartisteineen.

Yllä mainitut asiat on hyvä tiedostaa lukionne suunnitellessa omaa abirisseään.

Toivotamme lämpimästi lukionne tervetulleeksi abirisselle 2022!

Tsekkaa lisää: www.abijuhlat.fi
Ja seuraa meitä Instagramissa: @abijuhlat