Abinoinnin asiantuntija

Shipping policy

Toimitus
Tilaukset, lukuunottamatta tilauksia joiden toimitus on sovittu yhteistoimituksena ennalta sovittun ajankohtaan, lähetetään pääsääntöisesti postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Poikkeukset toimitusajoissa on ilmoitettu tuotteiden esittelytekstien yhteydessä.

Huomaa, että koulujen painatuksilla olevien vaatteiden toimitusajat on tavallisesti sovittu tiettyyn aikaikkunaan yhdessä koulun kanssa. Tilatessasi vaatteita verkkokaupasta, tarkista sovittu toimitusaika, joka ilmoitetaan koulun kaupan etusivulla tai on tiedotettu tilausohjeiden yhteydessä koulun vastuuhenkilön toimesta.

Toimitusmaksut lähetystavasta riippuen:

  • Toimipaikasta tai automaatista noudettavat lähetykset 7,90 € / tilaus
  • Toimitus kotiovelle 11,90 € / tilaus
  • Ennalta sovitut yhteistoimitusten kulut sisältyvät sopimukseen

 

Toimitusajoista
Huomaa, että toimitusajat vaihtelevat lähetystapojen välillä ja myös sisällä ja ovat riippuvaisia Postin jakelunopeudesta.

Koska odottavan aika on pitkä, pyydämme huomioimaan eri toimitustapavaihtoehtojen toimitusnopeudet tilausta tehtäessä.

  • Paketit ovat perillä automaateissa tai noutopisteissä pääsääntöisesti lähetystä seuraavan arkipäivän iltapäivänä tai iltana. Nopeimmillaan siten perillä jo tilausta seuraavana päivänä, ja normaalioloissa hitammillaan alle viikossa.
  • Yhteistoimitukset toimitetaan sopimuksen mukaisesti sovittuna ajankohtana tilauksen yhteyshenkilön ilmoittamaan osoitteeseen. Tarkistathan sovitun ajankohdan yhteyshenkilöltäsi.


Maksutavat
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii PayTrail. Käytettävissä olevat maksutavat kotimaisten verkkopankkien lisäksi mm. MobilePay, Visa, MasterCard, American Express ja Apple Pay.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksujen vastaanottaja on verkkokauppaa hallinnoiva yritys First Out Oy (y-tunnus 2404742-8).

Vaihto, palautus ja noutamaton tilaus
Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Pidätämme oikeuden laskuttaa noutamattomien ja avaamattomien pakettien toimitus- ja palautuskulut asiakkaalta.