Abinoinnin asiantuntija

Penkkarikarkit ja haalarit tilattavissa

Penkkarit lähestyvät. Nyt on juuri oikea hetki varmistaa että rekan lavalle tulee ladatuksi abiturienttien lisäksi tarpeellinen määrä viskottavia nameja. Penkkarikarkkimme ovat pakattuina näppärästi kilon pusseihin. Pussi sisältää sekoituksen erilaisia hedelmä- ja toffeemakeisia, kääreisiin pakattuna. Pussien sisällöt saattavat vaihdella keskenään.

Asusteeksi penkkaripäivään suosittelemme näppäriä penkkarihaalareita, jotka perinteisesti tussataan erilaisin painavin iskulausein. Valkoisissa haalareissa on vetoketju ja huppu. Nämä mainiot kertakäyttöhaalarit ovat huokoista materiaali, joihin tussi/muu värjäys menetelmä tarttuu kivasti. Muistattehan värjätessä laittaa sanomalehteä suojaamaan, jottei väriaine värjää myös omia vaatteita. Haalarit kannattaa tilata hieman yläkanttiin koon puolesta, jotta sen alle mahtuu kunnolla lämmintä vaatetta.

EARLY ABIBIRD TARJOUS PENKKARITUOTTEISTA:
Karkit:
4,20 eur/kg kun koulunne tekee kimppatilauksen 30.11. mennessä (norm 5,95 eur/kg)
Penkkarihaalarit:
6,95 eur/kpl kun koulunne tekee kimppatilauksen 30.11. mennessä (norm 9,90 eur/kpl)

Toimitusmaksu suoraa koululle kannettuna sisältyvät tuotteiden hintoihin! 

Isommille lukioille, joille tilausten ja rahojen kerääminen on vaikeaa ja työlästä, voimme avata tilausten tekemistä varten oman verkkokaupan, josta jokainen abi voi tehdä itsenäisesti tilauksensa valitsemallaan maksutavalla. Verkkokauppatilauksiin lisätään 1 euron käsittelymaksu tilauksen suuruudesta riippumatta.

Suositukset haalareiden kokoja pohtiville:
M: alle 165cm
L: 165-175cm
XL: 175-180cm
XXL: 180-190cm
3XL: yli 190cm

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista