Abinoinnin asiantuntija

Penkkarikarkit ja haalarit tilattavissa

Penkkarit lähestyvät. Nyt on juuri oikea hetki varmistaa että rekan lavalle tulee ladatuksi abiturienttien lisäksi tarpeellinen määrä viskottavia nameja. Penkkarikarkkimme ovat pakattuina näppärästi valmiiksi pusseihin. Pussi sisältää sekoituksen erilaisia hedelmä- ja toffeemakeisia, kääreisiin pakattuna. Pussien sisällöt saattavat vaihdella keskenään.

Asusteeksi penkkaripäivään suosittelemme näppäriä penkkarihaalareita, jotka perinteisesti tussataan erilaisin painavin iskulausein. Valkoisissa haalareissa on vetoketju ja huppu. Nämä mainiot kertakäyttöhaalarit ovat huokoista materiaali, joihin tussi/muu värjäys menetelmä tarttuu kivasti. Muistattehan värjätessä laittaa sanomalehteä suojaamaan, jottei väriaine värjää myös omia vaatteita. Haalarit kannattaa tilata hieman yläkanttiin koon puolesta, jotta sen alle mahtuu kunnolla lämmintä vaatetta.

ENNAKKOVARAAJAN HUIPPUALENNUKSET:
Karkit:
4,20 eur/kg kun koulunne tekee varauksen karkeista 31.10. mennessä (norm 6 eur/kg)
Penkkarihaalarit:
7 eur/kpl kun koulunne tekee varauksen haalareista 31.10. mennessä (norm 9,90 eur/kpl)

Ennakkovaraus ei sido tilaukseen ja määriä voi muuttaa vielä lähempänä penkkareita.
Tekemällä ennakkovarauksen autatte meitä arvioimaan tulevien penkkareiden menekkiä ja varmistatte itsellenne tuotteiden saatavuuden sekä edullisen hinnan!

Hinnat sisältävät tuotteiden toimituksen koululle!!

Suositukset haalareiden kokoja pohtiville:
L alle 175 cm
XL 175-180 cm
XXL 180-190 cm
3XL yli 190 cm

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista