Abinoinnin asiantuntija

Penkkarikarkit ja haalarit tilattavissa

Penkkarit lähestyvät. Nyt on juuri oikea hetki varmistaa että rekan lavalle tulee ladatuksi abiturienttien lisäksi tarpeellinen määrä viskottavia nameja. Penkkarikarkkimme ovat pakattuina näppärästi kilon pusseihin. Pussi sisältää sekoituksen erilaisia hedelmä- ja toffeemakeisia, kääreisiin pakattuna. Pussien sisällöt saattavat vaihdella keskenään.

Asusteeksi penkkaripäivään suosittelemme näppäriä abihaalareita, jotka perinteisesti tussataan erilaisin painavin iskulausein. Valkoisissa haalareissa on vetoketju ja huppu. Nämä mainiot kertakäyttöhaalarit ovat huokoista materiaali, joihin tussi/muu värjäys menetelmä tarttuu kivasti. Muistattehan värjätessä laittaa sanomalehteä suojaamaan, jottei väriaine värjää myös omia vaatteita. Haalarit kannattaa tilata hieman yläkanttiin koon puolesta, jotta sen alle mahtuu kunnolla lämmintä vaatetta.


EARLY ABIBIRD TARJOUS PENKKARITUOTTEISTA:
Karkit:
4,9 eur/kg kun koulunne tekee kimppatilauksen 30.11. mennessä (norm 5,5 eur/kg)
Penkkarihaalarit:
5,5 eur/kpl (yli 100 kpl tilaukset) tai
6,5 eur/kpl (alle 100 kpl tilaukset).

Toimitusmaksut suoraa koululle kannettuna: 25 eur/tilaus + 0,25 euroa per karkkikilo. Esim. Koulunne tilaa 100kg karkkeja ja 30kpl haalareita Toimituskulujen hinta tällöin yht 50 euroa (=25 eur+0,25eur x 100). Noudettuna varastoltamme ilman toimituskuluja.

Suositukset haalareiden kokoja pohtiville:
S = < 160 cm
M = 155-170 cm
L = 165-180 cm
XL 175-190 cm
XXL 185 + cm

Minimitilausmäärät 24 kg karkkeja tai 20 kpl haalareita.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista